NL
Blogs

Najaars fietskleding

Sint Willebrord -

Met de komst van het najaar kunnen de temperaturen heel erg wisselend zijn. Met een lange mouwen shirt zit jij soms klappertandend op de fiets en snak jij naar de warmte van een winterjack. Er zijn vast ook ritten waarbij jij te voorbarig hebt gekozen voor het dikke winterjack waarbij het zweet na de eerste paar meters al op je voorhoofd staat. Het kiezen van het perfecte jack in het najaar kan soms knap lastig zijn.Wij hebben daarom speciaal voor jou een overzicht gemaakt met jacks en de bijbehorende temperatuur. Zo kan jij ultiem genieten van iedere afstand in het najaarszonnetje. Benieuwd naar wat wij voor jou hebben uitgezocht? Lees dan snel verder!

Herfstdagen 15 -5 graden Celcius
De bladeren vallen van de bomen en de zon gaat steeds iets eerder onder. Paddenstoelen komen in verschillende kleuren de grond uit en de wolkenvelden geven prachtige tekeningen in de lucht: het is herfst. Nu de zomermaanden voorbij zijn is het tijd om de najaar garderobe uit de kast te trekken en goed gekleed op pad te gaan. De korte mouwen gaan terug in de kast en maken plaats voor de lange mouwen en dikke jacks. Omdat de herfsttemperaturen best verraderlijk kunnen zijn hebben wij speciaal voor jou een aantal items geselecteerd die perfect passen bij dit seizoen. Wat trek jij deze herfst aan? 

Essential Jersey (Men & Women)
Ons Essential lange mouwen shirt mag bij niemand in de kast ontbreken. Naast het klassieke design en hoogwaardig comfort zorgt dit lange mouwen shirt voor de warmte die jij nodig hebt tijdens de échte herfstdagen. De Essential is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren die perfect te combineren zijn met andere fietskleding. Omdat de Essential bij niemand in de kast mag ontbreken hebben wij ervoor gekozen om deze jersey zowel voor mannen als vrouwen te ontwerpen. Vanaf nu kan iedereen op pad in stijl met de Essential. Haal de Essential jersey snel in huis om jouw najaar gaderobe compleet te maken. Heb jij hem al in je kast hangen?

Blossom Jack (Women)
Het oogt als een klein wonder als je in het najaar bloesem aan de bomen ziet. De bloesem aan de bomen die jij tijdens jouw rit ziet, voelt heus magisch. Met het Blossom jack nemen wij jou mee in dit moment waarbij iedere rit speciaal voelt. Voel de warmte van dit jack en fiets de zonsondergang tegemoet met de reflecterende details voor extra zichtbaarheid. Het Blossom jack is verkrijgbaar in vier fleurige kleuren. Ben jij klaar voor een magische rit?

Kalon Jack (Men)
De betekenis van Kalon is moed. De moed die jij nodig hebt om die grote klim te maken of voor de grote afdaling te gaan. Met het Kalon jack geven wij jou de moed om van iedere rit een avontuur te maken. Dankzij het stoere design en de pro pasvorm is geen klim te hoog of een afdaling te moeilijk. Kies nu uit een van de vier kleuren en begin aan jouw fietsavontuur. Waar wacht je nog op?

Milde winterdagen 10-0 graden Celcius
De periode waarbij de herfst langzaam wegebt en de koude winter nog even op zich laat wachten kan zorgen tot flinke garderobe stress. Jouw herfstjack is niet warm genoeg voor de ochtend en avond ritten waarbij de temperaturen flink dalen. Het dikke winterjack uit jouw kast is daarentegen weer veel te warm om nu aan te doen. Om jou van deze kledingstress af te helpen hebben wij een aantal jacks op een rijtje gezet die perfect passen bij de mildere winterdagen. Lees snel verder en vind jouw favoriete jack voor deze temperaturen!

Pesara winterjack  (Women)
De passie voor fietsen is de sleutel tot geluk. Wij vinden genieten het allerbelangrijkste tijdens het fietsen. Met het Pesara winterjack willen wij onze passie voor het fietsen en het genieten daarbij aan jou doorgeven. Dit winterjack is verkrijgbaar in twee vrouwelijke kleurencombinaties. Naast de comfortabele fit geeft het jack jou ook de warmte die jij nodig hebt om van iedere afstand te kunnen genieten. Kies nu voor het Pesara winterjack en ervaar de passie zelf tijdens de winterse ritten.  Wanneer ga jij beginnen met genieten?

Glow winterjack  (Women)
Tijdens de donkere winterdagen hunkeren wij naar een sprankje licht. De zon gaat snel onder en bijna iedere rit wordt in de schemer verreden. Om jou dat stukje licht te geven hebben wij het Glow winterjack ontworpen. Met dit winterjack zal jij schitteren tijdens alle donkere ritten. Het Glow winterjack geeft jou de warmte en het comfort die jij nodig hebt om te kunnen genieten tijdens de koude dagen. Het winterjack is verkrijgbaar in drie schitterende kleuren die iedere rit verlichting geven. Ben jij klaar om te schitteren tijdens de donkere dagen?                                                                                                                    

Contento 2.0 winterjack (Men)
In de winter hebben wij allemaal behoefte aan nieuwe energie om onze doelen te behalen.  Met het Contento 2.0 winterjack willen wij deze energie doorgeven zodat jij ten allen tijden kan knallen. Met het comfort, het luxe design en de ademende kwaliteit kan jij eeuwig doorgaan in dit jack. Dit winterjack is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren. Pak je fiets, trek je Contento 2.0 winterjack aan en knal tijdens de grauwe winterdagen. Wat houdt jou nog tegen om te knallen?

Wire winterjack  (Men)
Voor veel wielrenners is fietsen de rode draad in hun leven. Van een goede rit word je energieker, gelukkiger en passievoller. Met ons Wire winterjack geven wij die rode draad aan jou door.  Dankzij dit winterjack komen passie en geluk samen waardoor iedere afstand speciaal wordt. Met het gave grafische design en de twee verschillende kleurencombinaties ben jij een echte eyecatcher tijdens het fietsen. Het Wire winterjack is winddicht waardoor jouw lichaam warm en droog blijft tijdens het fietsen. Trek het Wire winterjack aan en ervaar de passie voor het fietsen nu zelf!

Winter 5-  -5 graden Celcius
Na de milde herfstdagen komt de gure winter om de hoek kijken. De wegen bedekt met een witte deken en iedere ademhaling wordt vertaald in een wolkje. Tijdens de winter zitten wij vooral knus binnen en aan de openhaard gekluisterd. Dat ene moment dat jij je fiets pakt en een ritje maakt voelt als ultieme vrijheid. Tijdens deze ritten is het belangrijk dat jij warm aangekleed bent om de kou tegemoet te gaan. Net als bij de herfsttemperaturen is het erg lastig om een juiste keuze te maken uit jouw gaderobe. Om jou deze winter alvast een handje te helpen hebben wij ook voor de wintertemperaturen een aantal winterjacks geselecteerd die jou ten allen tijden warm houden. Check hier de warme jacks zodat jij altijd goed gekleed op pad gaat!

Impress winterjack (Women)
Wil jij een echte eyecatcher zijn op de weg? Dan is dit winterjack gemaakt voor jou! Zoals de naam van dit winterjack al vertelt: impress, of te wel indruk maken. Het Impress winterjack zorgt ervoor dat jij iedere rit indruk maakt door het opvallende design. Naast het bijzondere design is het jack gemaakt van twee verschillende stoffen die jouw lichaam op de juiste temperatuur houden. Door deze speciale functie is dit winterjack uitermate geschikt voor de koude winterdagen. Dit opvallende jack is beschikbaar in vier kleurrijke kleurencombinaties. Kies nu voor het Impress winterjack en steel de show tijdens iedere rit!

Barrier winterjack (Men)
Met het Barrier winterjack is geen een hindernis voor jou te hoog. Dit winterjack straalt kracht, energie en doorzettingsvermogen uit. Al deze aspecten zijn nodig om dat ene obstakel te overwinnen. Dankzij het Barrier winterjack zal geen een hindernis te hoog of obstakel te moeilijk zijn. Met dit winterjack ben jij krachtiger dan ooit en klaar om alle avonturen aan te gaan. Dankzij de warme fleece voering aan de binnenkant is het jack zeer geschikt voor de koude winterdagen. Het jack is verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleuren. Ben jij klaar om het avontuur aan te gaan?

Wadded winterjack (Men)
Wanneer de ijspegels aan de daken hangen en het wegdek een witte waas heeft gekregen door de kou lijkt het haast té koud om buiten te fietsen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing gevonden! Het Wadded winterjack. Dit winterjack geeft jou de warmte die jij nodig hebt tijdens de koudste winterdagen. Het Wadded winterjack is gemaakt voor de echte koukleum of doorzetter tijdens vriezende temperaturen. Ga goed voorbereid de winter in en haal het Wadded winterjack nu in huis. Waar wacht je nog op?

Wij hopen jou alvast een duwtje in de goede richting gegeven te hebben voor dit najaar.  Of het zonnetje nu schijnt of de ijspegels aan de daken hangen, wij hebben de oplossing voor jou! Mocht de gaderobe stress toch weer opspelen blik dan gauw terug naar deze blog en ga goed gekleed op pad. Wij wensen jou veel fietsplezier tijdens het najaar en vergeet vooral niet te genieten!