NL

Onze ambassadeurs

MATHYS

Hallo, mijn naam is Mathys. Ruim 8 jaar geleden heb ik het wielrennen ontdekt. Sindsdien ben ik ieder jaar meer gaan fietsen. Ik vind het leuk om mijn grenzen te verleggen; sneller, verder, hoger, langer... het geeft me ontzettend veel plezier. Als ik op mijn fiets zit ervaar ik het ultieme gevoel van vrijheid! En met de kleding van Rogelli kan ik alle uitdagingen aan!
Instagram:
@dutch_cycling_friend

KRISTEL

Ik ben Kristel en 26 jaar oud. Een jaar of vier geleden ben ik begonnen met wielrennen. Op een oude racefiets van mijn zwager maakte ik mijn eerste kilometers. Dit beviel zo goed dat ik snel een eigen racefiets heb aangeschaft. Ondertussen is daar ook een mountainbike bij gekomen. Fietsen is voor mij puur een manier van ontspanning en dat doe ik dan het liefste in de outfits van Rogelli.
Instagram:
@kristel1193

HANNEKE

Ik ben Hanneke, een fanatiek hardloopster, die af en toe een rondje op haar racefiets rijdt. Sporten heeft mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik hoop anderen te inspireren en motiveren om ook de hardloopschoenen aan te trekken. Want als ik het kan, kunnen jullie het ook!
Instagram:
@hanneke_runs

SAM

Ik ben Sam Matthysen, de man achter de fietsblog Fietspiratie. Antwerpen is mijn thuishaven, waar ik woon en werk. Met Fietspiratie breng ik verhalen over pedalen, in woord en in beeld. Deze blog wil inspireren en motiveren. Genieten van iedere kilometer en elke afstand, met Rogelli!
Instagram:
@fietspiratie

MONIKA

My name is Monika Nowak and I am from Poland. I try to show cycling in a way to inspire other people, especially women and encourage them to simply Enjoy the distance!
Instagram:
@nowakmj1

MONIKA

I'm Monika. I love cycling for six years. It's never too late to fall in love with a bicycle. I love to combine a bike with yoga which is often seen on my profile, long distances and infecting others. I invite you for rides to Poland.
Instagram:
@rowerowa_joginka

MICHIEL

Ik ben Michiel, ben 36 jaar en woonachtig in Enschede. Sinds een jaar of 8 ben ik veel op de fiets te vinden.  Ik hou van de variatie in het fietsen vandaar dat ik mijn rondes maak op de racefiets, mountainbike of cyclocrosser. Mijn voorkeur gaat uit naar het echte klimwerk, maar bij een gebrek aan bergen in Nederland moet ik dit beperken tot mijn vakanties. Ik ben blij dat Rogelli Sportswear mij als ambassadeur ondersteunt en er voor zorgt dat ik ook de nodige variatie heb in mijn kleding op de fiets.
Instagram:
@bike.and.beer

MAURA FINAU

Hoi! Ik ben Maura Finau, 27 jaar en woonachtig in de omgeving van Alkmaar. Sinds begin 2018 ben ik weer fanatiek bezig met hardlopen. Mijn doel? Enjoying every minute of the distance (en de omgeving), zo nu en dan weer wat minuutjes van mijn PR aflopen en anderen motiveren om ook vooral lekker te genieten van sporten #enjoythedistance
Instagram:
@finau.running

FLEUR

Wat begon als een projectje om wat fitter te worden monde uit in 6 marathons.. Nu kan ik niet meer zonder. Of ik nou op de weg loop, door het duin of over het strand, het gevoel van vrij zijn dat hardlopen mij geeft is fantastisch! 
Instagram:
@fleurloves2run

FINN

Hallo, mijn naam is Finn Canton, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Sittard. Ik mountainbike sinds mijn 15e. Sindsdien is mijn ambitie om prof te worden. Hiervoor heb ik de beste materialen nodig en daarvoor kies ik Rogelli kleding tijdens mijn wedstrijden en trainingen. Wat ik leuk vind aan mountainbiken is dat je samen je grenzen kunt verleggen en iedereen welkom is.
Instagram:
@finncanton

SJOUKJE

Ik ben Sjoukje, 37 jaar en woon in het gezellige Brabant. In 2012 begonnen met hardlopen en nu een fanatieke hardloopster die sinds vorig jaar met mooi weer ook wel eens op de fiets te vinden is. Hardlopen doe ik 5x in de week. Ik train voor verschillende afstanden en wil daarin mezelf met altijd verbeteren. Dat gaat natuurlijk met ups and downs, dat maakt de sport zo mooi. Ik wil andere vooral ook inspireren en motiveren met mijn hardloopverhalen #enjoythedistance!
Instagram:
@sjoko.love.running

PETRA

Instagram:
@petra_de_bree

PAULINA

Hi! I'm Paulina! Cycling is my passion. When I started I was crying after 10 kilometers. Now I'm smiling after 300?? I ride all year round in all conditions. I'm not afraid of rain, snow or even strong wind. Happy cycling from Poland!
Instagram:
@magia_usmiechu

MARCEL

Ik ben Marcel van Delft, een fanatiek wielrenner en ik beoefen de wielersport vanaf 2005. Toertochten, sociale ritjes, trainingskoersjes, ik geniet van elke kilometer. Mijn woonwerk verkeer doe ik op de racefiets, dat is een mooie manier om doordeweeks te trainen en kilometers te maken. Ik probeer ook om het gehele jaar door te fietsen. Gemiddeld fiets ik rond de 12000km per jaar. Ik bedank het team van Rogelli Sportswear dat ze mij voorzien van hun prachtige sportkleding, zodat ik iedere dag gesoigneerd onderweg ben!
Instagram:
@cyclingmarcello

FEMKE

Het deelnemen aan loopevenementen vindt Femke fantastisch en rijdt daar ook graag stad en land voor af. Het is prachtig om te zien dat lopers elkaar altijd kunnen motiveren, hoe snel of ‘langzaam’ je ook bent. Op reis gaan altijd de hardloopschoenen mee, hier blogt over op www.girlsruntheworld.nl
Instagram:
@Girlsruntheworld.nl_femke

SIMONE

Let's go! Weer of geen weer, lekker naar buiten 'buiten spelen'; hardlopen, fietsen (MTB en racefiets) en wandelen. Maar ook volg ik graag groepslessen in de sportschool, zoals boksen en crosstrainen. Je bent nooit te oud om te leren, motiveren en inspireren en dat doe ik dan ook graag door ervaringen te delen op Instagram.
Instagram:
@Simoneontherun

MARGRIET

Mijn naam is Margriet Halbertsma. Naast mijn baan als gymdocent in het voortgezet onderwijs ben ik fanatiek hardloopster. Wat eens is begonnen als behoud van conditie bij andere sporten is uiteindelijk mijn favoriete sport geworden. Van korte, snelle afstanden tot het lopen van marathons en trails. Vooral die laatste is favoriet. Naast hardlopen spring ik in de zomer graag op mijn racefiets, neem ik af en toe deel aan triatlons en obstical runs én ben ik onlangs begonnen met crossfit.
Instagram:
@margriet_runs

TOM

REMI

Hi, I'm Rémi, I'm 18 years old and I am a French cyclist. I come from the French Alps and I am a climber. I do races and for me, being an ambassador for Rogelli is just amazing because I meet people who share my passion and I'm proud to represent the brand in France!
Instagram:
@Remi.bury.22

CLAUDIA

MARIANNA

I have been engaged in sports for a long time.  Road cycling has taken over my life and it brings me lot of joy and satisfaction, as well as motivation to challenge myself further. Discovering my new abilities and progress motivates me to continue with my training, and I can't imagine ever leaving it behind.
Instagram:
@Marianna_hall

PIEN

Ik ben Pien Limpens, 19 jaar oud en woonachtig te Obbicht. Het zijn van ambassadeur bij Rogelli Sportswear maakt het mogelijk om het merk, met mooie en nieuwe ontwikkelingen, in het zuiden van Nederland op de kaart te zetten.
Instagram:
_pienlimpens_

JULIA

Hi, mijn naam is Julia Zwaan, 21 jaar, student grafische vormgeven en fotograaf. In september start ik met de opleiding creative business aan de Hogeschool Utrecht. Sinds mijn jeugd rijd ik wedstrijden net als mijn broertje en zusje. Op dit moment fiets ik bij de Jan van Arckel dames. Het allerleukste aan wielrennen vind ik de vrijheid en de uitdaging om steeds beter te worden.
Instagram:
@Juliazwaan

FROUKE

Sporten zit in mijn bloed als klein meisje van 5 begon ik met synchroon zwemmen, maar na de komst van mijn twee kinderen was dat geen optie meer. Sindsdien loop ik hard en verleg ik mijn grenzen. De 5km werden er 10 en zelfs de marathon werd gelopen. Ik geniet van elke kilometer! Hardlopen is mijn passie.
Instagram
@runningangelfrouke.nl

PAULINE

Hi, I’m Pauline and I’m a triathlete from France. I started bike last year, in january 2019 and doing my first IRONMAN 70.3 in june 2019... and what a surprise to be qualified for 70.3 WC in Nice in September !! Rogelli helped me to do my best and I hope continue with them to enjoy the distance.
Instagram:
@paulineminguy

SABINE

I am Sabine and I come from Munich in Germany. I discovered my love of runnig four years ago. My partner also motivated me to start triathlon training. I love to start a marathon and triathlon race and get everything out of me. As a Rogelli Ambassador, I would like to share this positive attitude with you.
Instagram:
@triathlonbiene87

ESTHER

Ik ben gaan hardopen om fitter te worden. En dat is gelukt! Wat begon met een 5km run, is uiteindelijk uitgegroeid tot halve marathons. Maar ook ligt mijn hart bij Trailrunning, dat gevoel van vrijheid door de natuur is heerlijk. Ik hoop hiermee meerdere mensen te inspireren #enjoythedistance.
Instagram:
@esther_runs

WERONIKA & MARIA