NL

Onze ambassadeurs

Dutch_cycling_friend

Hallo, mijn naam is Mathys. Zes jaar geleden heb ik het wielrennen ontdekt. Sindsdien ben ik ieder jaar meer gaan fietsen. Ik vind het leuk om mijn grenzen te verleggen; sneller, verder, hoger, langer… het geeft me ontzettend veel plezier. Als ik op mijn fiets zit ervaar ik het ultieme gevoel van vrijheid! En met de kleding van Rogelli kan ik alle uitdagingen aan!
Instagram

Kristel1193

Hanneke_runs

Ik ben Hanneke, een fanatiek hardloopster, die af en toe een rondje op haar racefiets rijdt. Sporten heeft mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik hoop anderen te inspireren en motiveren om ook de hardloopschoenen aan te trekken. Want als ik het kan, kunnen jullie het ook!
Instagram

Fietspiratie

Ik ben Sam Matthysen, de man achter de fietsblog Fietspiratie. Antwerpen is mijn thuishaven, waar ik woon en werk. Met Fietspiratie breng ik verhalen over pedalen, in woord en in beeld. Deze blog wil inspireren en motiveren. Genieten van iedere kilometer en elke afstand, met Rogelli.
Instagram

Runningjacolien

Cato_vrouwenraets

Fitdad_chris

Hi, Ik ben Christian van den Berg 36 jaar, Fanatiek crossfitter, trailrunner, personal trainer en stap af en toe graag op de fiets voor een rondje in de omgeving van Zwolle. Na jaren in de handbike top meegereden te hebben zijn mijn doelen volledig veranderd en hoop ik in 2020 klaar te zijn om mee te strijden tijdens enkele crossfit throwdowns. Door de samenwerking met Rogelli beschik ik over fijne kleding wat een fijne ondersteuning is. Kijk niet altijd alleen maar naar je doel maar geniet ook van de reis er naar toe #enjoythedistance.
Website
Instagram

Nowakmj1

My name is Monika Nowak and I am from Poland. I try to show cycling in a way to inspire other people, especially women and encourage them to simply Enjoy the distance! 
Instagram

Rowerowa_joginka

Bike.and.beer

Ik ben Michiel, ben 36 jaar en woonachtig in Enschede. Sinds een jaar of 8 ben ik veel op de fiets te vinden.  Ik hou van de variatie in het fietsen vandaar dat ik mijn rondes maak op de racefiets, mountainbike of cyclocrosser. Mijn voorkeur gaat uit naar het echte klimwerk, maar bij een gebrek aan bergen in Nederland moet ik dit beperken tot mijn vakanties. Ik ben blij dat Rogelli Sportswear mij als ambassadeur ondersteunt en er voor zorgt dat ik ook de nodige variatie heb in mijn kleding op de fiets.
Instagram

Finau.running

Ik ben Maura Finau, 26 jaar en woonachtig in Alkmaar. Sinds begin 2018 ben ik weer fanatiek bezig met hardlopen. Mijn doel? Enjoying every minute of the distance (en de omgeving), zo nu en dan weer wat minuutjes van mijn PR aflopen en anderen motiveren om ook vooral lekker te genieten van sporten. #enjoythedistance
Instagram

Stoerevrouwensporten

Fleurloves2run

Wat begon als een projectje om wat fitter te worden monde uit in 5 marathons.. Nu kan ik niet meer zonder. Of ik nou op de weg loop, door het duin of over het strand, het gevoel van vrij zijn dat hardlopen mij geeft is fantastisch! 
Instagram

Finncanton

Ik ben Finn Canton, 17 jaar oud en woonachtig in Sittard. Op mijn mountainbike probeer ik de wereldtop te behalen samen met de ondersteuning van Rogelli. Ik hou van reizen, lekker eten en nieuwe uitdagingen. Voor de meest technische mountainbike trails mag je mij wakker maken!
Instagram

Roweroweblizniaczki

Sjoko.love.running

Petra_de_bree

Ginovierhouten

Magia_usmiechu

Hi! I'm Paulina! Cycling is my passion. When I started I was crying after 10 kilometers. Now I'm smiling after 300?? I ride all year round in all conditions. I'm not afraid of rain, snow or even strong wind. Happy cycling from Poland!
Instagram

Cyclingmarcello

Ik ben Marcel van Delft, een fanatiek wielrenner en ik beoefen de wielersport vanaf 2005. Toertochten, sociale ritjes, trainingskoersjes, ik geniet van elke kilometer. Mijn woonwerk verkeer doe ik op de racefiets, dat is een mooie manier om doordeweeks te trainen en kilometers te maken. Ik probeer ook om het gehele jaar door te fietsen. Gemiddeld fiets ik rond de 12000km per jaar. Ik bedank het team van Rogelli Sportswear dat ze mij voorzien van hun prachtige sportkleding, zodat ik iedere dag gesoigneerd onderweg ben!
Instagram

Kimvantverlaat

Hi! Ik ben Kim van 't Verlaat uit Spijkenisse, een trotse triatlete uitkomend in de eredivisie voor TVS'90. Samen met (tri)atleten om mij heen hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren te gaan sporten, ze te leren nooit op te geven en vooral te genieten van alles dat mogelijk is! "Never ever give up"
Website
Instagram

Girlsruntheworld.nl_femke

Het deelnemen aan loopevenementen vindt Femke fantastisch en rijdt daar ook graag stad en land voor af. Het is prachtig om te zien dat lopers elkaar altijd kunnen motiveren, hoe snel of ‘langzaam’ je ook bent. Op reis gaan altijd de hardloopschoenen mee, hier blogt over op www.girlsruntheworld.nl
Instagram

Cydo_cycle

I'm a Swiss girl living in France. I've been riding for 3 years. My passion is to climb the cols! #thereisnomountaintoohigh
Instagram   Facebook

Simoneontherun

Let's go! Weer of geen weer, lekker naar buiten 'buiten spelen'; hardlopen, fietsen (MTB en racefiets). In de winter lekker schaatsen en zo ben ik steeds weer op zoek naar een nieuwe uitdaging; een marathon lopen, 100KM fietsen en ooit die Elfstedentocht. Ik hoop te inspireren en te motiveren en hoe leuk is het om dat nu in een mooie outfit van Rogelli te mogen doen!
Instagram

Margriet_runs

Mijn naam is Margriet Halbertsma. Naast mijn baan als gymdocent in het voortgezet onderwijs ben ik fanatiek hardloopster. Wat eens is begonnen als behoud van conditie bij andere sporten is uiteindelijk mijn favoriete sport geworden. Van korte, snelle afstanden tot het lopen van marathons en trails. Vooral die laatste is favoriet. Naast hardlopen spring ik in de zomer graag op mijn racefiets, neem ik af en toe deel aan triatlons en obstical runs.
Instagram   Blog

Tom.tries.to.run

Remi.bury.22

Hi, I'm Rémi, I'm 18 years old and I am a French cyclist. I come from the French Alps and I am a climber. I do races and for me, being an ambassador for Rogelli is just amazing because I meet people who share my passion and I'm proud to represent the brand in France!
Instagram

Claudia_jongerius

Marianna_hall

I have been engaged in sports for a long time.  Road cycling has taken over my life and it brings me lot of joy and satisfaction, as well as motivation to challenge myself further. Discovering my new abilities and progress motivates me to continue with my training, and I can't imagine ever leaving it behind.
Instagram

_pienlimpens_

Ik ben Pien Limpens, 18 jaar oud en woonachtig te Obbicht. Het zijn van ambassadeur bij Rogelli Sportswear maakt het mogelijk om het merk, met mooie en nieuwe ontwikkelingen, in het zuiden van Nederland op de kaart te zetten.
Instagram

Juliazwaan