NL

Groothandel in sportkleding
Groothandel in sportkleding

Rogelli Sportswear is een groothandel in sportkleding. Hierdoor is het niet mogelijk om via de website kleding bij ons af te nemen. Uiteraard wijzen wij je graag naar de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt via de storelocator.

Zakelijke partner

Van oudsher is Gowa Sportswear b.v. een groothandel in sportkleding. Sportkleding van goede kwaliteit, prachtige designs en uitstekende pasmaten en nu onder de noemer Rogelli Sportswear. Nog belangrijker is dat de kleding extra comfortabel is en sporters kunnen genieten van hun behaalde prestaties. Slim dat je onze kleding graag in je winkel hebt liggen! Zo weet je zeker dat je klanten tevreden zijn en terug blijven komen.

Ons team

Als team van Rogelli Sportswear zorgen wij dagelijks dat alle zendingen op de juiste tijd te deur uit gaan en er alle aandacht wordt geschonken aan onze klanten die ze verdienen. Het is uiteraard de bedoeling om jou volledig te kunnen ondersteunen bij de verkoop van de producten en te ontzorgen.

Hoe werkt het?

De sportkleding van Rogelli Sportswear is verkrijgbaar in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland. Om in alle landen de consument te kunnen voorzien van onze comfortabele kleding, maken we gebruik van verschillende retailers en distributeurs. Ook jij kunt er een van zijn! Neem hiervoor contact met ons op via sales@rogelli.com.

Uitgelichte artikelen

Vintage Shirt Korte Mouwen Black
Vintage Shirt Korte Mouwen Grey

Vintage Shirt Korte Mouwen

Black Black Black Black Black Black Grey Grey Grey Grey Grey Grey
€ 84,95
Fruity Shirt Korte Mouwen Coral
Fruity Shirt Korte Mouwen Pink
Fruity Shirt Korte Mouwen Black

Fruity Shirt Korte Mouwen

Coral Coral Coral Coral Coral Coral Pink Pink Pink Pink Pink Pink Black Black Black Black Black Black
€ 84,95
Horizon Shirt Korte Mouwen Green
Horizon Shirt Korte Mouwen Blue
Horizon Shirt Korte Mouwen Red
Horizon Shirt Korte Mouwen Fluor

Horizon Shirt Korte Mouwen

Green Green Green Green Green Green Blue Blue Blue Blue Blue Blue Red Red Red Red Red Red Fluor Fluor Fluor Fluor Fluor Fluor
€ 64,95
Dream Shirt Korte Mouwen Blue
Dream Shirt Korte Mouwen Turquoise
Dream Shirt Korte Mouwen Purple

Dream Shirt Korte Mouwen

Blue Blue Blue Blue Blue Blue Turquoise Turquoise Turquoise Turquoise Turquoise Turquoise Purple Purple Purple Purple Purple Purple
€ 64,95