NL

Halo Bibtight Dames

Terug naar overzicht

Halo Bibtight Dames

€ 84,95
Niet op voorraad
Bij de Halo dames bibtight staan comfort en een optimale pasvorm centraal. Een groot voordeel van de bibtight is dat deze eindeloos te combi ... lees meer

€ 84,95
Vind een verkooppunt

Product specificaties

• Race pasvorm
• Dynatherm Flex 240 DWR stof
• Waterproof en elastische stof bij de lasergesneden broekspijp
• EVO-1 Gel zeem
• Reflecterende accenten voor extra zichtbaarheid
• Naadloze en ademende bandjes voor onder de voet

Product Informatie

Bij de Halo dames bibtight staan comfort en een optimale pasvorm centraal. Een groot voordeel van de bibtight is dat deze eindeloos te combineren is. Een item dat altijd goed van pas komt in je wielergarderobe!

De Halo heeft een racepasvorm waardoor hij perfect aansluit op het lichaam. De broek beschermt je benen tegen de kou dankzij de Dynatherm Flex 240 DWR stof. Daarnaast is er in de broekspijpen een waterproof stof verwerkt, waardoor de broek ook ideaal is voor wat nattere dagen. Het aantal naden in deze bibtight is minimaal en de bretels zijn zelfs volledig naadloos. Ook de laser gesneden naadloze broekspijpen zorgen voor nog meer comfort. De EVO-1 Gel zeem in de broek is speciaal ontworpen voor lange afstanden. De voorgevormde vleugels, de geïnjecteerde gel en geperforeerde schuimstukken zorgen voor optimaal zitcomfort. Voor de donkere dagen zijn de reflecterende accenten op de bibtight erg handig voor optimale zichtbaarheid. Zo wordt je goed opgemerkt door andere weggebruikers. De naadloze en ademende bandjes onder de voet zorgen ervoor dat de collant perfect op zijn plek blijft zitten.

Ben jij klaar om te genieten van de koudere ritten deze winter? Met de Halo bibtight die hier uitermate geschikt voor is zeker!

4 Way Stretch
Fleece Inner Liner
Quick Dry
Waterproof