NL
Blogs

De nieuwe collectie is er!

Sint Willebrord -

Heb je het al gezien? Afgelopen maandag lanceerden we onze nieuwe zomercollectie.

Onze nieuwe collectie zit bomvol met nieuwe ontwerpen, prints, modellen en kleuren. En ook een paar klassiekers van vorig jaar die een nieuwe look hebben gekregen. Met enorm veel verschillende kleuren, ontwerpen en pasvormen, weten we zeker dat je in deze nieuwe collectie iets vindt dat bij je past.  

Ride in style met onze herencollectie

Als echte fietser kom je natuurlijk graag stijlvol voor de dag. Met de sets in onze herencollectie ga je keer op keer voor een perfect gestylede look. En of je nu van felle kleuren houdt of toch liever voor klassiek zwart of donkerblauw gaat, wij hebben de juiste set voor je. Zo zit jij deze zomer geheel in stijl op de fiets.

Mix en match met de damescollectie

Weet je wat zo bijzonder is aan onze nieuwe damescollectie? Je kunt de broeken en shirts eindeloos met elkaar combineren. Zo hebben we de Select broek, die verkrijgbaar is met details in verschillende kleuren. Deze kleurdetails komen ook weer terug in de verschillende shirts. Zo past elke kleur broek bij meerdere shirts én kun je een shirt met meerdere broeken combineren.

Bekijk de nieuwe collectie

Benieuwd geworden? Neem dan gewoon eens een kijkje bij onze nieuwe zomercollectie. Wedden dat je iets vindt dat perfect bij je past? Met een nieuwe look ben je helemaal klaar voor het voorjaar. Laat dat mooie weer maar komen!