NL
Blogs

Winterse temperaturen trotseren met onze ambassadeurs

Sint Willebrord -

Met de komst van december wordt het steeds iets vroeger donker en neemt de kou langzaamaan toe. Gelukkig is er een lichtpuntje in deze donkere maand: de feestdagen komen er weer aan! De lichtjes in de boom en samen aan tafel genieten van een heerlijk kerstmaal is waar gezelligheid om draait. Sneeuw tijdens de feestdagen lijkt een waar sprookje waar stiekem iedereen het hele jaar van droomt. Het hele land bedekt met een witte deken, lijkt een waar winterwonderland. Helaas brengt de winter erg veel kou met zich mee, hoe ga je nu warm gekleed tijdens het sporten? Om de ijzige dagen door te komen hebben onze ambassadeurs voor jou een aantal tips en tricks op en rijtje gezet, zodat jij altijd warm én stijlvol op pad gaat! Benieuwd wie deze ambassadeurs zijn en welke tips zij voor jou in petto hebben? Lees dan snel verder

Deze moet je hebben!
Hanneke, Robert en Margriet maken vol trots deel uit van de sportieve en enthousiaste groep ambassadeurs. Zij hebben speciaal voor jou  nagedacht over hun winter favorieten die bij niemand in de kast mogen ontbreken en de essentiële tips om lekker warm te blijven deze dagen!

 • Hanneke is een fanatieke hardloopster en fietsster! Anderen inspireren en motiveren op het sportieve vlak is waar zij voor gaat. Haar winterse favorieten? Voor het hardlopen is de Marble set haar ultieme favoriet! De set is niet alleen stijlvol maar houdt haar ook warm tijdens de koude winterdagen. Bij de wielercollectie zijn er ontzettend veel toffe items waardoor hieruit kiezen knap lastig is. Toch is het Impress winterjack haar favoriet tijdens een rondje fietsen. Het kleurrijke design, comfort en de warmte van het jack maken deze topper compleet.
 • Margriet is een manusje van alles. Van fanatieke hardloopster, rondje op de racefiets tot aan het deelnemen aan triatlons en obstacle runs. Het hardlopen begon eigenlijk als het behouden van haar conditie bij anderen sporten, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot haar favoriete sport. Margriet haar winter favoriet? De Special hardloop set! Met het strakke en kleurrijke design en hoogwaardig comfort staat de Special stipt op nummer een.
 • Na jaren lang top sporter te zijn geweest heeft Robert zijn schaats carrière op hoog niveau beëindigt. Zijn schaatsen worden zo nu en dan ingeruild voor fietsschoenen waardoor hij zich tot een ware wielrenner ontpopt. Naast de weg worden ook de bossen  verkend zodra Robert zijn mountainbiker skills uitoefent. De winter favoriet van Robert? Dat is een lastige.. Er zijn zoveel mooi en goede fietskleren  in het assortiment van Rogelli. Het Kalon winterjack is na lang wikken en wegen bekroond tot zijn winter favoriet! Een stijlvol jack met een winddichte voorzijde waardoor je beschermd bent tegen de snijdende wind tijdens de koudste dagen.

  

 1. Hanneke
 2. Margriet
 3. Robert             

Liever binnen sporten of toch de hort op tijdens de winter?
Weer of geen weer? Hanneke, Robert en Margriet wijken niet voor een beetje kou. Alle drie genieten ze het meest van het sporten in de buitenlucht. Binnen op de hometrainer is uiteraard een goed alternatief voor deze koude dagen maar dat is lang niet zo leuk als het trotseren van de kou buiten. Maar hoe houden onze ambassadeurs zich warm deze winter?

Wat draag ik dan tijdens de koude rrrritjes?
Hanneke, Robert en Margriet zijn het allemaal over 1 ding eens: draag laagjes. Door het dragen van laagjes blijft het lichaam lekker warm. Als de echte kou om de hoek komt kijken komt een thermo shirt zeer goed van pas! Oplossing voor de snijdende wind? Ga voor een winterjack of windstopper, hiermee blijft het bovenlichaam lekker warm. Daarnaast komen handschoenen, overschoenen, nekwarmers, hoge sokken en mutsen goed van pas om de echte kou te trotseren.

De gouden tips voor deze winter:

 • Niets is zo vervelend als bevroren tenen tijdens het sporten. Gelukkig heeft Hanneke de ultieme tip om jouw voeten lekker warm te houden deze winter! Draag ten allen tijden overschoenen. Om haar voeten extra warm te houden draagt Hanneke plastic zakjes om haar voeten. Voilà! Bevroren tenen? Nooit meer last van!
 • Margriet haar gouden tip is het nemen van een lekkere warme douche na het sporten. Niets is zo fijn om lekker te ontspannen met een warme douche bij deze winterse temperaturen. Buiten het genieten, is de warmte van het water ook nog  goed tegen spierpijn. Een dubbel voordeel dus!
 • Robert maakt zelf gebruik van warmtepads voor handen en tenen. Deze pads blijven maar liefst 5-7 uur warm na het openen.. Hallo warme handen en tenen! Zijn ultieme winter tip? Smeer je tenen en gezicht in met Vitalis. Zo blijven jouw gezicht en tenen altijd beschermd tegen extreme winter temperaturen. Geïnteresseerd in Vitalis? Check dan snel Robert zijn speciale Instagram pagina: @Potje_met_vet!

Wat ligt er onder mijn kerstboom?
Om jou alvast te helpen deze feestdagen hebben Hanneke, Margriet en Robert voor jou de perfecte cadeaus uitgezocht om deze dagen te geven!

 • Als het aan Hanneke lag gaf ze de gehele FW20 collectie cadeau! Omdat er zoveel leuke en toffe kledingsetjes aanwezig zijn bij Rogelli kan ze gewoon weg niet kiezen. Dat worden flink wat cadeaus als het aan Hanneke ligt..
 • Handschoenen, sportsokken en lichtvestjes zijn volgens Margriet perfecte cadeaus voor onder de boom! Met deze cadeaus blijf je lekker warm en ben je ten allen tijden goed zichtbaar voor de overige weggebruikers. Ideaal tijdens de grauwe dagen.
 • Robert zou het prachtige Peak winterjack willen inpakken en cadeau geven deze feestdagen. Alle kleuren van het Peak winterjack vallen bij hem in de smaak, maar de bordeaux rode? Die moet je wel cadeau doen deze feestdagen!

Ondanks de rare tijden wensen wij iedereen gezellige, sportieve en hartverwarmende feestdagen toe. Ga goed en warm gekleed op pad dankzij Hanneke, Margriet en Robert. Meer weten van @hanneke_runs, @margriet_runs en @robertvdalen? Bekijk dan snel hun Instagram pagina’s en blijf op de hoogte van hun sportavontuur.