NL
Blogs

Holy Hill Obstacle Run experience

Sint-Willebrord -

“Ga ik dit écht durven straks?!” denk ik terwijl ik ’s ochtends vroeg het Holy Hill terrein op kom lopen en onder de Zipline door loop richting de start. Daar ontmoet ik mijn vrienden en valt ons meteen de relaxte sfeer op. Mensen genieten nog even in de zon van een ontbijt en beginnen al op te warmen bij de muziek die uit de starthal klinkt. Nog even dan mogen we! Iedereen heeft er duidelijk zin in! Na de warming-up gaan we van start, 12km vol met uitdagende obstakels, modder, vuur, water… wat een belevenis!

Het ene moment lach je als je elkaar in een modderbad duwt, het andere moment help je elkaar over een obstakel en het volgende moment zie je allemaal gespannen gezichten om je heen als je steeds dichter bij de Zipline komt. Dat vond ik het gaafste onderdeel van het parcours, wat een adrenaline rush gaf dat!!

Het leuke aan een obstacle run is dat iedereen deze uitdaging samen aangaat. Je geeft elkaar een voetje om over een obstakel te komen, of praat elkaar moed in als je vermoeid bent. De sfeer op de track was fantastisch! Veel mensen hadden voor de start al het Rogelli finisher shirt opgehaald om dit tijdens de run te dragen. Het was enorm motiverend als je er onderweg even door heen zat, om dan op de rug van het shirt van de mensen die voor je lopen te zien staan “HOLY H*LL WE DID IT!”. Je zet een tandje bij en gaat door! Het finisher shirt hadden we zeker verdiend toen we moe en voldaan en met een grote smile op ons gezicht de finish over kwamen! Ik kan iedereen aanraden om met deze run mee te doen, hij bevat heel veel gave obstakels en het is echt uniek hoe je de “holy history” van het terrein waar de run plaatsvindt tijdens de hele run als thema terugziet!