NL
Nieuwsarchief

Rogelli Sportswear wordt hoofdsponsor van U23 Women Team

Sint Willebrord -

Op het alom bekende APB Junior Development Team komt een vervolgtraject. Vanaf 1 januari 2019 is Rogelli Sportswear een van de trotse hoofdsponsoren van de 9 belofte rensters van het Rogelli-Gyproc-APB U23 Women Team.

In 2018 startte Servais Knaven, oud-pof en Sky-ploegleider, het APB Junior Women Development team. Deze jonge rensters krijgen een trainingstraject waarbij ze beter worden voorbereid de overstap naar de elite te maken. Vanaf 1 januari 2019 wordt dit traject uitgebreid en wordt er een belofteploeg aan toegevoegd, het Rogelli-Gyproc-APB U23 Women Team. Rogelli Sportswear is een van de hoofdsponsoren en gaat de dames voorzien van de nodige teamkleding.

Operational Manager Melvin Wagtmans: "Wij vinden dat vrouwenwielrennen een groter podium verdient. Daarnaast geloven wij sterk in dit pioniersproject dat Pavé76 is gestart, vandaar dat wij graag een bijdrage willen leveren. Als Rogelli staan wij voor het inspireren en motiveren van sporters. De intenties van dit concept sluiten daar goed bij aan en we zijn daarom ook erg enthousiast dat wij kledingpartner en mede-hoofdsponsor mogen zijn".