NL
Blogs

Photoshoot Zomer'18

Sils, Spanje -

Het is weer tijd voor een nieuwe photoshoot voor de zomercollectie 2018.

Gisterenavond laat hebben we ons intrek genomen in een prachtig huis in Sils na een 13 uur durende reis richting Spanje.

Deze ochtend is het nog stilte voor de storm; de modellen, videograven en de welbekende fotograaf Wouter Roosenboom kunnen ieder moment aankomen op het vliegveld.

Eenmaal gearriveerd in het huis probeert iedereen zijn eigen plekje te vinden, toch wel even wennen met negen man.

Gelukkig heeft iedereen zich snel geïnstalleerd, waarna we meteen de auto in gaan om de omgeving te verkennen.

Inmiddels rijden we al enige tijd door de bergen in de omgeving van Gerona. De fotograaf, Wouter, wordt nog niet heel enthousiast van wat hij ziet, wij eerlijk gezegd ook niet. We besluiten nog een stuk verder te rijden.

Na de zoveelste bocht  vallen onze monden open van verbazing, de enige kreet die eruit komt is: “Wauw”. Meteen wordt de locatie gedeeld in de groepsapp zodat we het morgen makkelijk terug kunnen vinden.

Het is 06:00 uur als de wekker gaat; de eerste officiële shootdag gaat beginnen. Eigenlijk is het vooral een gevecht tegen de klok (en de zon): wij willen die zonsopkomst op de foto! Gelukkig zijn we precies op tijd, wat is het mooi hier! Volgens Wouter is het GOUD. Dit woord wordt ook meteen hét woord van de photoshoot.

Na een lange dag zitten we met zijn alle aardig uitgeteld aan de eettafel napratend over de geweldige dag van vandaag. We kruipen allemaal op tijd ons bed in, morgen gaat de wekker immers weer om 06:00 uur..

Deze dag is voorbij gevlogen. We zijn momenteel onderweg naar onze laatste locatie, de stad Gerona. Na de laatste foto’s besluiten we om gezamenlijk de afgelopen dagen goed af te sluiten met, hoe kan het ook anders, pizza. We zijn er allemaal over uit dat we wederom onze collectie op adembenemende locaties vastgelegd hebben.

Tijdens het inladen van de bus voor de terugreis richting Nederland denken we terug aan een paar GOUDEN dagen en kunnen we niet wachten op het eindresultaat!