NL
Blogs

Wij gaan samenwerken met de Holy Hill Obstacle run

Sint Willebrord -

Wij gaan de samenwerking aan met de Holy Hill Obstacle Run. Neem jij deel aan deze run? Dan krijg je na afloop een uniek Rogelli finisher shirt.

Op 25 mei 2019 klinkt in op het terrein bij Watersley in Sittard het startschot van de Holy Hill Obstacle run. Met meer dan 45 creatief ontworpen obstakels belooft het een onvergetelijke ervaring te worden. Een evenement waar je 6 of 12 kilometer lang geniet van diverse leuke uitdagingen en een fantastische sfeer.

Een Rogelli finisher shirt na afloop

Weet je de finish te behalen? Dan krijg je een uniek Rogelli finisher shirt. Een herinnering aan een dag waar je nog lang aan terug zult denken. Zo laat je aan al je vrienden zien dat je de obstakels van de Holy Hill Obstacle Run overwon en met succes de finish haalde.

Ontvang 20% korting op je inschrijving

Kun jij niet wachten om op 25 mei de walls te beklimmen, de ramp te bedwingen en de monkey bars over te steken? Schrijf je dan snel in om zeker te zijn van je plaats aan de start. Wanneer je tijdens je inschrijving gebruikt maakt van de code ‘Rogelli’ krijg je 20% korting op je Holy Hill ticket.