NL
Blogs

Word jij influencer voor Rogelli?

Sint Willebrord -

Nadat we vorige week ons nieuwe logo lanceerden, zijn er nog veel meer ontwikkelingen binnen Rogelli. Zo gaan we binnenkort van start met een influencer programma.

We gaan de samenwerking aan met een team van 50 influencers om ons merk nationaal én internationaal op de kaart te zetten. Op dit moment zijn we druk op zoek naar enthousiaste sporters om mee samen te werken.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij als hardloper, wielrenner of triatleet actief op social media? Heb je minstens 1000 volgers? En zie je het helemaal zitten om op een leuke manier onze producten onder de aandacht te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je eenvoudig aan via het inschrijfformulier.

Wat kun je van ons verwachten?

In ruil voor het promoten van onze producten op social media, ontvang je elk seizoen meerdere sets hardloop- of wielerkleding. Je bent een van de eerste die de kans krijgt om onze nieuwe collecties te dragen. Ook nodigen we je meerdere malen per jaar uit voor een leuk evenement.

Meld je aan!

Zie jij het al helemaal voor je om aan de slag te gaan als influencer voor Rogelli? Meld jezelf dan eenvoudig aan via het inschrijfformulier. Wij kijken alvast uit naar een leuke samenwerking.