NL

Spark Lange Broek met Bretels

Terug naar overzicht

Spark Lange Broek met Bretels

€ 79,95
Op voorraad
De Spark collant is gemaakt van de isolerende Dynatherm Flex stof. Hierdoor houd jij je benen zelfs op de koudere winterdagen lekker warm. V ... lees meer

€ 79,95
Vind een verkooppunt

Product specificaties

• Race pasvorm
• Dynatherm Flex stof
• Comfort gel zeem
• Reflecterende stof panelen voor 360 graden zichtbaarheid
• Dubbel gelaagde knieën en winddicht kruis
• Elastische siliconen antislipstrip aan de onderzijde
• Naadloze en ademende bretels

Product Informatie

De Spark collant is gemaakt van de isolerende Dynatherm Flex stof. Hierdoor houd jij je benen zelfs op de koudere winterdagen lekker warm. Voor extra bescherming tegen de kou hebben we een dubbele laag stof aangebracht op de knieën en het kruis is voorzien van een winddichte stof.

Deze lange fietsbroek heeft een Comfort Gel zeem, die schokken reduceert. Daarnaast heeft deze zeem voorgevormde vleugels. Dit zorgt voor nog meer comfort tijdens het fietsen en maakt de collant geschikt voor het rijden van lange afstanden.

De fietsbroek heeft een Race pasvorm die perfect aansluit op het lichaam en is voorzien van naadloze bretels die ademen. De elastische siliconen strip aan de onderzijde van de broekspijpen zorgt ervoor dat deze goed blijven zitten tijdens het fietsen.

Hoe meer we richting de winter gaan, hoe donkerder de dagen worden. Daarom is het juist in de winter belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Om jouw veiligheid te waarborgen, hebben we op slimme posities reflecterende panelen aangebracht. Zo ga jij extra veilig de weg op en ben jij vanuit elke hoek zichtbaar voor de medeweggebruikers.

4 Way Stretch
Breathable
Flatlock Stitching
Windproof
Quick Dry
Reflective
Strategic Ventilation

Product Media

Maak de look compleet met...

Atlas Winterhandschoen Black

Atlas Winterhandschoen

Black Black Black
€ 34,95
Spark Winterjack Fluor

Spark Winterjack

Fluor Fluor Fluor Fluor Fluor Fluor
€ 89,95
Spirit Bril Fluor
Spirit Bril Zwart
Spirit Bril Wit

Spirit Bril

Fluor Zwart Wit
€ 39,95