NL

Luna Winterjack

Terug naar overzicht

Luna Winterjack

€ 79,95
Niet op voorraad
Het Luna winterjack is een van de eyecathers van de FW20 collectie. Het gave grafische element op de mouwen van dit jack zorgt voor de finis ... lees meer

€ 79,95
Vind een verkooppunt

Product specificaties

• Race pasvorm
• Dynashield 3000 stof
• Drie achterzakken
• Elastische manchetten aan de binnenkant van het jack
• Reflecterende accenten voor extra zichtbaarheid

Product Informatie

Het Luna winterjack is een van de eyecathers van de FW20 collectie. Het gave grafische element op de mouwen van dit jack zorgt voor de finishing touch. Daarnaast zorgt de hoge kraag voor een extra genot tijdens jouw ontspannende ritjes.

De Luna heeft een comfortabele race pasvorm en de Dynashield 3000 stof waarvan het jack gemaakt is, zorgt er voor dat het jack winddicht is en dat je lichaam warm en droog blijft tijdens het fietsen. Daarnaast zorgt deze stof er voor dat het jack waterafstotend is. Het jack is daarmee ook een fijn jack om te dragen tijdens ritte op de nattere dagen. De reflecterende accenten zorgen er voor dat je met dit jack ook zichtbaar bent in donkere omstandigheden. De drie achterzakken waarvan een met een rits helpen je bij het veilig meenemen van je waardevolle spullen.

Met het Luna winterjack hoef je niet bang te zijn dat je het koud krijgt deze winter. Geniet daarom optimaal met dit mooie jack!

Breathable
Fleece Inner Liner
Windproof
Quick Dry
Reflective

Product Media