NL

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

We hopen dat je jouw bestelling in goede orde hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, of is het product niet wat je verwacht had? Laat het ons dan weten.
Download het onderstaande formulier 'RETOURENFORMULIER' om je retour digitaal aan te melden, of print het bestand uit en voeg het bij je pakket.

Je kunt een artikel alleen ruilen en retourneren als:
- Binnen 30 dagen na ontvangst van de producten
- In de originele staat met verpakking en aangehechte labels

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien je een nieuwe maat wenst te ontvangen, sturen wij deze op onze kosten naar jou terug. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en niet in behandeling genomen.

DOWNLOAD HIER HET RETOURENFORMULIER

Vergeet het formulier niet te downloaden, anders kan deze niet worden ingevuld.

Wanneer wordt mijn geld teruggestort?

Het retourbedrag wordt, na behandeling van je retour, binnen 5 dagen teruggestort op het rekeningnummer of de creditcard waarmee betaald is.

Zit er ook garantie op de producten?

Je kan aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. In overleg met de fabrikant/leverancier kiezen wij voor reparatie of vervanging van het defecte het artikel. Schade door oneigenlijk gebruik valt niet onder de garantieregeling.

Als de aankoop binnen 2 jaar na ontvangst defect raakt, dan kom je in aanmerking voor de garantieregeling, waarbij het artikel geruild of de aankoop geannuleerd kan worden.

Mag ik ondergoed en schoenen ook retourneren?

Ben je niet tevreden over je aankoop? Dat is erg jammer natuurlijk! Dat vinden wij ook, vandaar dat je ook je ongedragen ondergoed en schoenen gewoon mag retourneren. Om ervoor te zorgen dat je de schoenen niet beschadigt tijdens het passen, raden we je aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen.

Zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Is het mogelijk om de producten in een winkel te ruilen of retourneren?

Nee, helaas is het niet mogelijk om jouw bestelling op onze webshop bij een winkel te ruilen of retourneren. Natuurlijk kun je wel kijken bij één van onze partners of zij het artikel misschien op voorraad hebben. Ga hiervoor naar onze storelocator en kijk welke winkel in de buurt zit.