NL

Over ons

Rogelli Sportswear

ENJOY THE DISTANCE
ENJOY THE DISTANCE

Onze missie is sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten: wij geloven dat we sportkleding maken waar iedereen blij van wordt. Onze kleding is gemaakt van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Hiermee willen wij een steentje bijdragen aan jouw sportplezier, waardoor je gemotiveerd blijft voor de lange termijn. 

Inspireren en motiveren

Onze missie is sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten. ‘Enjoy the distance.’ 

Onze overtuigingen:

 • We maken sportkleding waar je blij van wordt. Wanneer je plezier beleeft aan het beoefenen van sport blijf je gemotiveerd voor de lange termijn. Het is waarschijnlijker dat je je doelen bereikt en volhoudt.
 • Samen is sporten nog leuker.
 • Geniet van het sporten.
 • Het maakt niet uit wat je doel is, iedereen die aan sport doet is een winnaar.
 • Wees gezond, ont-stress en relax door middel van sporten.
 • ENJOY THE DISTANCE

Sponsoring

We vinden het belangrijk iets terug te doen voor de sport en ondersteunen daarom verschillende sportteams in de vorm van sponsoring. Waaronder Metec Continental Cycling Team, Eredivisie Triatlon teams als Kijani en Trimates. De professionele atleten geven ons tevens waardevolle feedback voor het optimaliseren van onze collecties. We vinden het belangrijk dat de teams die we sponsoren dezelfde waardes hanteren als wij en hechten veel waarde aan de relaties die wij met deze teams opbouwen.

Rogelli
      hoe het begon...

Rogelli hoe het begon...

In een slaapkamer van amper zes vierkante meter is het rond de jaarwisseling van 1980 op 1981 allemaal begonnen. In de Singelstraat in Sint Willebrord, het woonhuis van oudwielrenner Rini Wagtmans, stond het kraambed van Gowa Sportswear BV.

Lees ons verhaal
werken bij rogelli