NL
Blogs

Ons ambassadeurs programma is van start!

Sint Willebrord -

De lancering van ons ambassadeursprogramma is een feit! Onze samenwerking met een team van 38 enthousiaste ambassadeurs in binnen én buitenland gaat van start. 

Veel leuke aanmeldingen

Wie onze sociale media en website een beetje in de gaten houdt, heeft ongetwijfeld onze oproep voor ambassadeurs voorbij zien komen. Op basis van deze oproep kregen we ontzettend veel leuke aanmeldingen. Hieruit ontstond ons huidige team aan ambassadeurs. Een enthousiaste groep met elk een eigen verhaal, maar met één ding gemeen: een passie om steeds weer te genieten van de afstand. 

Een mooie samenwerking met een topteam

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het opzetten van het ambassadeursprogramma. Eerder vorige maand kreeg iedereen al de eerste set thuisgestuurd en begon de samenwerking te lopen. In de laatste paar weken hebben we al veel mooie foto’s en leuke verhalen voorbij zien komen met daarin de kleding uit onze nieuwe collectie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met een topteam aan ambassadeurs!

Benieuwd naar het team?

Ben je benieuwd naar wie er allemaal deel uitmaakt van ons ambassadeursprogramma? Neem dan eens een kijkje op onze ambassadeurspagina.