NL
Blogs

Photoshoot Winter

Bormeo -

Aan de voet van de Stelvio en de Torri di Fraele staat een mooi huisje, bestemd voor de crew die mee is gereisd naar Italië voor de photoshoot winter 2018. Een hele happening aangezien de reis in juni gepland stond en Italië dan vooral z

Na een lange reis van bijna 15 uur in een camper, steile bergen en scherpe bochten zijn we gearriveerd in het dorpje Valdidentro.Bij aankomst was het al nacht en waren we blij dat we een bed hadden, maar de volgende ochtend hebben we vol verbazing kunnen kijken naar het moois dat Italië ons wederom te bieden had. Het huis stond prachtig gesitueerd in een dal tussen groene bergen en besneeuwde toppen. Na een heerlijk ontbijt zijn de omgeving gaan verkennen en hebben we locaties gespot die interessant konden zijn voor de photoshoot, hier kwam natuurlijk geen eind aan!

Later op de dag is ook één van Nederland bekendste fotografen ‘Wouter Roosenboom’ gearriveerd en enthousiast als altijd, vroeg hij de modellen meteen mee om de laatste zonnestralen nog vast te kunnen leggen. Een prachtig gezicht bij de bergen.

Ook de tweede dag was de zon weer het uitgangspunt en is Wouter met één van de modellen de bergen in gegaan om juist de ochtendstralen te kunnen vangen. Ook de volgende dagen waren lang maar de prachtige omgeving, gezellige mensen en het mooie weer maakte de photoshoot een groot succes. We zitten vol spanning te wachten op de foto’s en filmpjes die gemaakt zijn!