NL
Blogs

Behind the scenes bij de running fotoshoot

Utrecht -

Het was een mooie zonnige dag in februari en terwijl net de nieuwe zomercollectie was gelanceerd, waren wij in het mooie Utrecht om de aankomende hardloop wintercollectie te fotograferen.

Onder begeleiding van Wouter Roosenboom (fotograaf) en Michael Wagtmans (Rogelli) werd er op zoek gegaan naar de mooiste plekjes van de stad Utrecht.
En die waren er genoeg; het station, oude straatjes rondom de Dom, de grachten en een vintage koffie café met heerlijke cappuccino, chai latte en een stukje taart. Daarnaast liepen we ook midden in het centrum.

Best een bijzonder gezicht, twee hardlopers, die door de winkelende menigte heen hun meters maakten. Een fotograaf die zich achter fietsen verscholen had om op deze manier een mooi beeld te schieten. Het leverden fantastische plaatjes op, niet alleen op de foto (zoals Wouter zei), maar ook voor de toevallige voorbijgangers. We zijn zeer benieuwd naar het resultaat.

Ik mag natuurlijk eigenlijk nog niets zeggen over de nieuwe hardloop collectie die er aan gaat komen. Maar geloof mij, deze is echt tof! Felle kleuren, mooie designs, zowel voor dames als heren. Daarnaast zit het ook super fijn. Nieuwsgierig? Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Maar daarvoor moet je nog even geduld hebben. Stay tuned!

Dit gastblog is geschreven door een van onze ambassadeurs. Maak kennis met Hanneke, een positief ingestelde fanatiek hardloopster, via de volgende link: @hanneke_runs.